Едва ли за някого е изненада, че дългоопашатите лъжи са тясна специалност на Софи Маринова и наследникът й Лоренцо.

 

Всеизвестен е фактът, че Лоренцо усилено подготвя пищна сватба, която ще вдигне точно година, след като бе обявен от МВР за издирване, след като се замеси в трафик на мигранти. В продължение на няколко дни органите на реда го издирваха безуспешно. Накрая Лоренцо се предаде сам като изтъргува версията, че не знаел, че го търсят и всичко, което се е изписало за него, е „най-просто казано лъжи“.

 

Синът на Софи Маринова спаси кожата благодарение на…

Вероятно си спомняте, че той бе вкаран в тази схема от мъжа на Софка – Тодор Давидов – Гринго. По време на разпита Лоренцо самоуверено заявил, че е собственик на продуцентска къща. Мълвата обаче носи, че за да се потули всичко и да откупи свободата на сина си, Софка се сбогувала с целия си хонорар от големия й концерт в „Арена Армеец“ с „Ку-ку бенд“.

 

Майка и син мълчаха, докато не откриха вратичка как да потулят всичко, за да не влезе Лоренцо в зандана и да изкара там най-хубавите си години. Така и не става ясно дали свидетелят е променил показанията си в полза на сина на Софка.

 

Самият той е с доста високо мнение за себе си. Докато бе ученик често изтъкваше, че преподавателите му го хвалели, че сякаш е завършил 13-и клас. Макар грамотността да не му е силна страна, той се напъваше да стане ченге. Разбира се той възнамеряваше да кандидатства в чужбина, тъй като родната полиция и Школата на МВР не са на нивото му.

 

Очевидно обаче бързо се отказа от тази си мечта и реши да мине на отсрещната страна – търговия с проститутки и бежанци. Именно Гринго му предал основните знания в занаята. Обученият на незаконни неща Лоренцо се впусна да изкарва бързи пари, които харчеше още по-бързо.

 

Направи опит да пробие и на музикалната сцена, но не успя, въпреки стабилното рамо, ударено му от Софка. Близки до тях издават, че младежът все още мечтае да изкарва лесни пари и да кара скъпи коли, макар и на ръба на закона, а често и в разрез с него.

 

Към днешна дата тече трескава подготовка на предстоящия му брак със съученичката му Мария Лалева, за която се твърди, че е девствена за годеника си…

Източник: Уикенд