Лора Караджова отлага сватбата с диджея Марсел Рохас

Миналата година в разгара на пандемията Лора Караджова роди сина си Матео. Тя има и 7-годишна дъщеря на име Алиса от предишна връзка. Двете деца много приличат на певицата визуално, но момченцето напълно й е одрало кожата, категорични са феновете на изпълнителката. Тя рядко публикува лични снимки в социалната мрежа, но когато го прави, винаги наследниците й са до нея. Настоящият мъж на блондинката е диджеят Марсел Рохас. Той е признавал,  че от самото началото е много привързан към малката Алиса, макар че не е негова родна дъщеря. "Няма как да ми пречи, че Лора има дете от друг мъж. Още когато се събрахме и обстоятелствата ни поставиха на прехода между приятелство и интимност, аз я видях първо като забележителна купонджийка, но после и като майка. За Алиса аз съм най-близкият приятел, но тя винаги ще има и своя баща", коментирал е Марсел. Караджова е категорична, че актуалният й партньор е много грижовен родител. Когато установила, че той е така всеотдаен, тя бързо се решила на следващата стъпка в отношенията им - раждането на сина им Матео. "Казах му, че съм бременна на рождения му ден. Много як момент. Бях сигурна и се събудих по-рано от него, за да го изненадам с две чертички, когато отвори очи", спомня си певицата. Мъжът й споделил, че това е най-хубавият подарък, който е получавал.

Сватба

Лора и Марсел са сгодиха в края на 2019 г., но пандемията осуети плановете им и досега все още не са сключили брак. "Искам да се видя в бяла рокля, но не знам кога точно ще се случи. В момента имаме други приоритети", казва изпълнителката. С бившия й партньор и баща на дъщеря й - Валентин Славов, певицата така и не стигна до брак. С него тя живeеше на семейни начала, но последните години от съвместното им съжителство по думите й били кошмарни. "Не е имало изневери, но се карахме непрекъснато за други неща и аз прецених, че не е добре за детето да расте в подобна враждебна среда. Колкото и банално да звучи, оказа се, че с Валентин имаме несходство в характерите и не можем да живеем под един покрив. Просто не се разбирахме", обяснявала е Караджова за причините, довели до разлъката. Отношенията й със Славов известно време били обтегнати, но вече нормализирали общуването си в името на дъщеря им. Запознати твърдят, че след раздялата с бившия Лора се върнала към старата си страст - алкохолните запои. Тя открай време се слави като щура купонджийка, но покрай майчинството за кратко се откъснала от вредните навици и неприличните забавления. После обаче отново го ударила на живот и се втурнала в търсене на нов мъж. С Марсел се запознали покрай общ професионален ангажимент, веднага се харесали и впоследствие открили, че са сродни души и имат много еднакви интереси.

Истинска любов

"Пожелах си да срещна истинската любов и най-сетне я открих!", казва блондинката, която в миналото претърпя много разочарования в личен план, писа "Уикенд". В музикалните среди се шушука, че бащата на Лора - рок легендата Данчо Караджов, изобщо не харесвал Валентин за зет и бил много доволен от развоя на събитията. Музикантът се разбирал отлично с другия бивш на дъщеря си - изрусения тв водещ Део, но за Славов не искал и да чува. [caption id="attachment_676942" align="aligncenter" width="220"]Синът на Лора Караджова й е одрал кожата сн. hotarena.net Синът на Лора Караджова й е одрал кожата сн. hotarena.net[/caption] За щастие, семейството на певицата изцяло одобрява новия й мъж. Тя не спира да го хвали, че е много внимателен, романтичен и всеотдаен. Представя го и като отличен баща, предават от hotarena.net.