Най-големият син на Дейвид Бекъм и Виктория се врича във вечна любов на своята любима във Флорида

Най-големият син на Дейвид Бекъм и Виктория се врича във вечна любов на своята любима във Флорида. Бруклин най-сетне ще узакони връзката си с Никола Пелц. Двамата се сгодиха през лятото на 2020-та година, но заради пандемията не можаха да сключат брак.

Дата на сватбата

През април тази година обаче те ще го направят, съобщават световните медии. Те уточняват, че бракосъчетанието ще е във Флорида. Бруклин ще сключи брак с Никола в имението на своя тъст Нелсън Пелц в Палм Бийч.

Кумове

По последни данни, 22-годишният Бруклин и 27-годишната Никола са избрали 9-ти април за важното събитие, на което ще се врекат във вечна вярност. А техни свидетели и кумове ще бъдат Ромео и Круз Бекъм (братята на младоженеца), както и 36-годишният батко на булката - Брад. Говори се, че церемонията ще води самият Дейвид Бекъм.

Гости

По данни на "Dailystar", най-добрите приятели на младоженците, както и куп известни личности, близки до семействата им, са получили покани за сватбата. Сред тях са имена като Джиджи Хадид, София и Никол Ричи, Гордън Рамзи и цялото му семейство и още много други. Елтън Джон, който е и кръстник на Бруклин Бекъм, бе един от първите, за които се смяташе, че ще пее на сватбата. Но по предварителни планове, по това време той щеше да бъде на своето турне Farewell Yellow Brick Road. Точно на 9-ти април известният изпълнител искаше да излезе пред публика в Лексингтън, Кентъки. Тъй като се разболя от коронавирус, той отложи концертите си. Ето защо, ако всичко е наред, до пролетта може да се възстанови и да отиде на сватбата.

Отразяване на сватбата

Бруклин и Никола са сключили договор със списание "Vogue", което вече има изключителните права за отразяване на сватбата. Мнозина очакват Пелц да се появи с булчинската си рокля на корицата на изданието или на страниците му да има подробен материал с много снимки от важното събитие, предават от tialoto.bg. [caption id="attachment_693083" align="aligncenter" width="300"]Синът на Дейвид Бекъм и Виктория се жени през април сн. Инстаграм Синът на Дейвид Бекъм и Виктория се жени през април сн. Инстаграм[/caption] Предстои и да разберем на кой дизайнер ще бъде роклята на булката, при положение, че нейната свекърва има както връзки, така и опит в ушиването на различни елегантни тоалети.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)