Западната преса неслучайно нарича сина на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин Бекъм, и жена му „най-големите безделници на Холивуд. Звездното семейство от години не прави нищо, освен да харчи семейните милиони. Двойката е без постоянна работа, не работи по никакви проекти, има нула духовни интереси, но затова пък е с огромно самочувствие.

Напоследък двамата рядко се появяват някъде, затова присъствието им на състоялото се неотдавна ревю на открито на „Баленсиага“ в Лос Анджелис привлече вниманието на папараците към тях. В тон със събитието Бруклин Бекъм и жена му Никола Пелц бяха облечени спортно.

За последен път имената на Бруклин и Никола нашумяха през есента, по време на Седмицата на модата в Париж, когато двамата не бяха допуснати в луксозния нощен клуб „Разпутин“, в който някога са пели Емил Димитров и Богдана Карадочева. Двамата глезльовци се опитаха да спретнат скандал, но охраната на заведението безцеремонно ги изрита като „мръсни котета“.

Синът на Дейвид Бекъм – Бруклин, е най-големият безделник на Холивуд

Бракът на Бруклин и Никола е едва на година и половина. Никола Пелц е също глезена щерка на милиардера Нелсън Пелц. Мъжът й Бруклин е с 4 години по-млад от нея. Напоследък наследникът на Дейвид Бекъм се прави на готвач и дори е пуснал няколко серии от „Готвене с Бруклин“.

Източник: „Уикенд“