След като се ожени и се реализира като баща на две деца Велко Ражнатович в името на спокойствието и възпитанието на двамата си сина Желко и малкия Кръстан реши да напусне живота в града и се премести със семейството си на село. Сега  домът на семейството е в Тител, малко населено място в област Войводина.

Синът на Цеца Величкович с жена си и децата заживя на село (Вижте къщата на Велко в Тител – Снимки)

Далеч от шума на големия град домът на семейство Ражнатовий спокойно може да се  нарече оазис на спокойствието. Велко и Богдана го реновираха съобразно техните нужди на младо семейство.

Синът на Цеца Величкович с жена си и децата заживя на село (Вижте къщата на Велко в Тител – Снимки) - Снимка 2

Родителите наа снахата на Цеца имат имот в това малко населено място с голяма семейна къща. А Велко получи като зестра друга къща от тъсъта и тъщата, в която сега с Богдана живеят с двете си момчета.

Синът на Цеца Величкович с жена си и децата заживя на село (Вижте къщата на Велко в Тител – Снимки) - Снимка 3

За себе си и за Желко и Кръстан семейството създаде кътче от мечтите си. В големия двор навън има басейн и лятна къща. На която се радват през летните дни.

Синът на Цеца Величкович с жена си и децата заживя на село (Вижте къщата на Велко в Тител – Снимки) - Снимка 4

Сега домът на младите Ражнатович се сдоби и с модерен фитнес на открито. С повече от десет уреда , които могат да ползват на чист въздух.

Синът на Цеца Величкович с жена си и децата заживя на село (Вижте къщата на Велко в Тител – Снимки) - Снимка 5

Тук синът н Цеца, който е боксьор ще може да се съсредоточи върху формата си, а съпругата му го подкрепя в това полезно занимание.

Източник: ubavinaizdravje.mk