Не му е лесно на детето на Благой Георгиев. Ще попитате - кое дете... и с право, те са вече четири от различни майки. Става дума за Елай - синът на Благой и Есмер Омерова, който се оказа изневиделица с... трети татко. Танцьорката се е разделила окончателно с боксьора Макс Давидов, в чиято любов се кълнеше и за когото щеше да се венчава.

Синът на Благой Георгиев с трети татко: Есмер Омерова заряза боксьора и показа новия си! (не е спортист - СНИМКИ)

Нещо повече - двамата не само са скъсали, но Есмер вече има нов мъж, с когото се похвали. Както и преди е правила обаче, тя не показва все още лицето на любимия си, а го е скрила с картинка. Вижда се, че мъжът е облечен елегантно, със сако, а запознати подшушнаха, че май вече не е от спортните среди - двама й стигали.

Въпросът е, щом Елай от години не е виждал баща си Благой и наричаше "татко" Макс, то сега и новият ли ще нарича така?! И няма ли да се обърка жестоко малката му главичка, коментират потребители в нета.

Макар че от развода им минаха доста години, Омерова още не е простила на Благо и продължава да не го допуска до собствената му кръв. "Омразата й към него е огромна, граничи с ярост. Есмер не иска и да чува случайно името му, толкова го ненавижда. Явно това показва, че е била луда по него", убедени са запознати.