Симона Евгениева си подбира гаджетата само според финансовите им възможностиСимона Евгениева била позорно натирена от майката на гаджето си

Симона Евгениева определено е на път да си спечели славата на най-скандалната Мис България. След като беше изловена да върти кючеци в чалготека, а един от музикантите от оркестъра да барабани по задните й части, новоизлюпената най-красива българка беше замесена и в скандална любовна афера.

[caption id="attachment_432458" align="alignleft" width="300"]Симона Евгениева Симона Евгениева[/caption]

Оказа се, че преди време напористата госпожица от Монтана е имала афера не с кой да е, а с Франсоа - сина на митичната депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова. Заварката станала още преди две години, когато Симона Евгениева тъкмо била навършила пълнолетие.

Тогава брюнетката се окичила и с титлата Мис Монтана, съвсем не по честния начин обаче, коментират в родния й град. Именно по това време новата миска се запознала и с Франсоа, който е доста по-малък от нея. И съответно и непълнолетен.

Това обаче не спряло брюнетката и тя без усилия завъртяла главата на по-малкия от нея ученик. Който не спирал да й прави какви ли не скъпи подаръци и да угажда на всичките й капризи, разказват запознати. "Купуваше й всичко, каквото поиска - парфюми, телефони, дрехи", разказват хората в Монтана.

Сред които дори вървял слух, че тийнейджърът краде пари от майка си, за да успява да задоволи прищевките на гаджето си. В крайна сметка обаче Иска Фидосова надушила причината, поради която Симона Евгениева е със сина й и незабавно се намесила.

Изгонената от ГЕРБ депутатка вложила всичките си усилия да раздели наследника си от златотърсачката и в крайна сметка усилията й се увенчали с успех, научиха от Hotarena.net. Връзката между миската и Франсоа просъществувала само половин година след като през лятото на същата 2012 Симона Евгениева заминала на екскурзия в Гърция с най-добрите приятели на Франсоа, който не отишъл, понеже родителите му не го пуснали.

В южната ни съседка Симона преспала с най-добрия приятел на гаджето си и това логично накарало Франсоа да й бие шута.