Разговорът между водещите на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри и Митьо Маринов и гостът Силвия Лулчева в един момент придоби комични измерения. Той не само бе зрелищен, но и фин скандал, тъй като добрият тон не бе нарушен нито веднъж, макар да имаше такъв шанс и не се стигна до откровено заяждане или ръсене на обиди.

 

Митьо и Бесте ту бяха със замръзнали усмивки, ту пък със стъписани физиономии, докато в един момент Силвия Лулчева не реши спонтанно да си тръгне. Това накара зрителите да се запитат дали не се е случило някакво спречкване помежду им преди ефир. И как иначе, предвид факта, че Лулчева скастри водещите още за „добър ден“.

 

Причина за това стана пропускът им да се насладят на новото й представление „Булчинската рокля“ в Сатиричния театър, а я разпитват за него, на което тя възкликна: „Ама аз мислех, че сте го гледали!“. Тя дори си позволи да натърти, че продуцентите трябва да купят на водещите не само карти зафитнес, а и такива за посещение на театралните салони, които са широко отворени за всички.

 

Бесте и Митьо за пореден път опитаха да попитат Лулчева за представлението, но това като че ли подкладе допълнително отношението й към тях и разговорът стана направо комичен.

Тя продължи да държи на своето, че всичко било на показ и с колегите й нищо не криели от сцената, която е с височина метър и нещо.

 

Силвия Лулчева разпердушини Митьо Маринов и Бесте Сабри

Току помислил, че томахавката е заровена, Митьо стигна до извода, че напоследък младежите все по-трудно се разсмиват, а Лулчева отново го нападна, че е твърде млад и сигурно всеки на неговата възраст започва да се усмихва по-малко, смятайки, че хуморът е изключен на световно ниво.

 

На въпроса, зададен й от Митьо дали хуморът се е променил през годините, Лулчева изтъкна, че е млада и не може да прецени, защото нямала изследване.

Силвия Лулчева разпердушини Митьо Маринов и Бесте Сабри - Снимка 2

Тя бе категорична, че преди човек да има претенции, трябва да има изисквания към себе си и от дума на дума се стигна до философския въпрос дали животът изненадва. Изведнъж Лулчева отново зави рязко към театъра и посъветва водещите да го посещават по-често и може би това щеше да е финалната й реплика, ако Митьо не се бе пошегувал отново с изискването си към продуцентите да ги пускат на театър.

 

Тук актрисата отново настъпи остро, припомняйки, че Митьо отново има изисквания към другите, а не към себе си. той пък й отвърна, че има такива и към себе си, а тя поиска да ги чуе. Тук вече физиономията на водещия посърна, а усмивката на Сабри замръзна. На свой ред Лулчева заключи, че се чудят как да я изгонят от студиото и заяви: „Добре! Довиждане…“, след което грабна чашата си с вода и тръгна да напуска студиото. И докато Бесте се опитваше да я убеди да остане, Митьо уточни, че просто трябва да продължат предаването.

Източник: Уикенд