Странно развитие има в поведението на жената на Силвестър Сталоун – Дженифър Флавин, която се върна при него само месец след като подаде заявление за развод. Жълтите таблоиди зад океана веднага започнаха да правят свои догадки за това странно развитие на нещата.

Хронологично погледнато, бившата моделка и настояща бизнес дама Флавин през август подаде молба за развод в съда в Палм Бийч, Флорида. Като основен  мотив за раздялата разочарованата съпруга изтъква неадекватното и авторитарно управление на семейните финанси от страна на Силвестър Сталоун. Месец по-късно обаче молбата е била оттеглена, след като на среща в общия си дом двамата стигнали до решения на всичките си противоречия.

Силвестър Сталоун „вдига самолета“ със стимуланти

Таблоидите надникват зад официалния мотив за развода и пишат, че в действително Флавин била незадоволена интимно съпруга, недоволна от импотентния си мъж. Поне от 5 години Силвестър е безсилен като мъж след дългогодишната употреба на анаболи. Говори се, че Сталоун склонил да се лекува с медикаменти и така мирът между съпрузите бил възстановен. Слай и жена му били щракнати от папараци в доста интимна близост миналата седмица, от което е видно, че се изгладили отношенията си. А най-доволни от всички били трите им дъщери, които са привързани и към двамата си родители.

Източник: „Уикенд“