На Силвестър Сталоун не му провървя със синовете, но пък със сигурност има основания да се гордее с щерките си. 78-годишният актьор сподели в социалните мрежи семеен портрет със съпругата си Дженифър Флавин и трите им дъщери по повод рождения си ден на 6 юли.

Силвестър Сталоун се жени за моделката през 1997 г., година след раждането на първата им дъщеря София Роуз Сталоун. Тя е завършила Университета на Южни Калифорния и е активна в социалните медии и модата. Втората наследничка – Систин Роуз Сталоун е родена през 1998 г., тя е модел и актриса, която е участвала в няколко филма.

Най-малката дъщеря – Скарлен Роуз Сталоун е родена през 2002 г. и все още е в началото на своята кариера, също активна в социалните медии.

Силвестър Сталоун има двама синове от първата си съпруга – Саша, но тяхната съдба е твърде нерадостна. По-големият – Сейдж, почина от инфаркт само на 36 в далечната вече 2012 г., а брат му Серджо, сега на 45 години, е тежък аутист и не разпознава баща си.

Утеха на Слай остават трите му дъщери, които освен че са красиви, са и образовани млади дами с перспектива в кариерите си.

Източник: „Уикенд“