Силвена Роу се вдаде твърде много в темата за секса, вече я занасят!

Силвена Роу взе да става за мезе на зевзеците пред екраните и в нета с постоянното си бръщолевене за секса и подканите дори към старците, които трябвало да го правят още по-усилено. Да, Силвена твърди, че баби и дядовци над 80 лазарника е добре още по-често да се вдават в креватните наслади и да пъшкат с охота, за да били здрави.

"Ама не се смейте, това е живата истина. Добрата, но по-малко като количество храна и честият редовен и готин секс не само ни държат здрави и удължават живота, но и спират стареенето. Те задействат всички клетки и всички възстановителни процеси в телата ни и затова много от нас ще се радват на изумителна визия дори на достолепна възраст", обяснява Роу.

Е, нямаше как след тези приказки да не се появят и неудобни въпроси лично към нея. Потребители невинно я питат как така тогава и защо на нея не й личи. "Като Ви слушаме, Вие правите секс почти постоянно и с огромна наслада. Сама сте разказвали това в интервютата си. А и сте били същинска пантера между чаршафите. Защо тогава не изглеждате на 30 или на 40, а си мязате баш на своята възраст от 55 години!", недоумяват потребители в нета.

Директен отговор, разбира се, още няма, но Силвена отдавна е казвала, че си прави специални изследвания, от които да разбере биологичната си възраст и тя се равнявала на 36 лазарника. Здрава да е и да се врътка все така, смеят се доброжелателни нейни почитатели.