Очевидно новата мода набира все повече последователки

Носителката на титлата „Мисис България 2003“  Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна с новата си фамилия Сидерова, прави опити да се завърне към естествената си визия.

Тя често пъти може да бъде забелязана да качва снимки в профила си в социалната мрежа, на които е напълно естествена. Маги не се притеснява да се покаже без грим и филтри.

Именно покрай многото фотоси, които Маги Желязкова публикува, някои от последователите й се усъмниха, че тя е премахнала силиконовите импланти от бюста си.

Видно е, че бюстът на Маги напоследък е по-плосък, което навява на мисълта, че това са естествените й гърди.

Както е известно от две години, тя не е част от екипа на „На кафе“, където в продължение на няколко сезона се изявяваше като репортер.

Разкрива, че към днешна дата не се занимава с нищо, а е посветила времето си на самоусъвършенстване и грижа за близките си, тъй като покрай множеството й ангажименти през последните години, останали на заден план.

Тя не крие радостта си от това, че най-после има време за близките си хора и за себе си. признава, че моментът, в който човек остава без множеството обществени ангажименти също крие своя чар. Категорична е, че тези моменти също са част от живота и трябва да бъдат изживени пълноценно и допълва, че се намира в такъв период от две години.

Екзотичната смугла красавица никога не е крила, че бюстът й е силиконов. Той обаче далеч не създаваше впечатлението, че ще се пръсне всеки момент, а бе съвсем премерен. Маги Сидерова е споменавала през годините, че е сложила около 300-350 кубика във всяка гърда. Очевидно обаче към днешна дата няма и помен от имплантите.

Бившата репортерка на Гала вече видимо е доста плоска, но последователите й я харесват и така. Дори я поздравяват за решението й да се избави от силикона.

За никого не е тайна, че тя от години тренира усилено във фитнеса, но според запознати не е възможно да е стопила големия си бюст, въпреки големите тежести. Според тях по-скоро е решила да се отърве от имплантите, а и няма спор, че така изглежда много по-добре.

Към днешна дата единствената корекция на 48-годишната брюнетка е хиалуронът в устата й.

Миската далеч не е единствената популярна нашенка, която обърна гръб на силикона. Припомняме, че преди няколко години и Енджи Касабие се върна към естествената си визия.

Източник: Уикенд