Повечето киномани познават актрисата Сибил Шепърд от сериала „Съдружници по неволя“, в който тя си партнира с Брус Уилис. Малцина обаче знаят, че още като прохождаща старлетка в началото на 70-те красавицата изживява бурен романс с Краля на рокендрола Елвис Пресли, преди той окончателно да попадне в лапите на психотропните вещества и килограмите.

„Елвис беше изключително красив мъж и прекрасен любовник“ – спомня си пред „Дейли Експрес“ Сибил Шепърд.

„В някои отношения обаче си остана селско момче, задръстеняк. Например – притесняваше се да прави орална любов на жена. В интерес на истината аз го убедих да прави това и че няма нищо лошо в това да лижеш котенца. И той стана доста добър – направо беше бог с езика“ – с усмивка разказва актрисата.

„Когато се запознахме, аз бях само на 22, а той беше вече мегазвезда. Защо се разделихме ли? Защото не проявявах абсолютно никакъв интерес към наркотиците. Ненавиждах дрогата, тя превръщаше Елвис в друг човек, а той не желаеше да спре с тази гадост“ – споделя Шепърд.

Сибил Шепърд: Аз научих Елвис Пресли на лиз-близ

Тя признава, че изпитва известно чувство на вина, че когато Елвис се е надвесил над пропастта, тя не е направила нищо за него. Но намира някакво оправдание в своята младост и всякаква липса на житейски опит.

Източник: „Уикенд“