Щерката на Гала - симпатичната Мари Будева, втрещи мрежата с неграмотност. При все, че момичето упорито се прави на инфлуенсър, би било редно поне да научи правописа и да следи за него. Особено, когато дава съвети на последователите си и борави с думите. Всеки прави грешки, но толкова очевидни и брутални...

В свое стори, посветено на любимите й марки и цветове лакове за нокти, Марито обяснява кое откъде и за колко е закупила, както и как да се справим с кожичките около ноктите, които биха загрозили ръцете ни ако не се премахнат умело.

Що така бе, Мари: Щерката на Гала втрещи мрежата с неграмотност! (вижте с очите си - СНИМКИ)

Та обясняваше девойката и показваше собствените си ръчички, на фона на собственото си личице... При което заключи, че ако не сме успели да премахнем всички кожички, то като си "направим скрЪб" на ръцете, всичко ще падне само.

"Какво като си направим?! Скръб ли?! Мила Мари, да не се е случило нещо с гаджето ти, че си се наскърбила толкова?! За скръб или за скрАб говориш всъщност, защото малко се объркахме", бъзикат я в нета зевзеци.

Надяваме се с Мари Будева всичко да е наред и това да е просто недогледана грешка от бързане, но я съветваме да проверява писанията си по-осторожно.