Частити, дъщерята на Шер, която си смени пола преди години и се прекръсти на Чаз, си е пуснала мустаци и брада. Сякаш за да затвърди мъжкия си статук, щерката на певицата е заприличала на наливащ се с бира тираджия. Някои нашенци пък оприличиха наследницата на Шер на родния ни корифей Мон Дьо.

Сега Час е на 55 години, занимава се с музика и понякога се снима във филми срещу символичен хонорар. Още през 90-те години Честити казва на родителите си, че се чувства мъж. Тогава Шер приема думита на дъщеря си с враждебност и заявява, че се дразни от публичните й изказвания. Частити обвинява Шер за това, че кариерата й винаге е била по-важна от семейството й и не е получавала достатъчно любов и ласки като дете.

Най-близкият човек на момичето винаги е бил нейният баща Сони Боно, който я отглежда дори след раздялата им с Шер. На певицата й са нужни години, за да приеме факта, че дъщеря й вече не се чувства жена. През 2008 г. Частити преминава всички необходими медицински и юридически процедури, на следващата година си прави операция за смяна на пола и приема името Чаз Боно.

В последно време Чаз е успял да стопли отношенията си с родната си майка.

Източник: „Уикенд“