Наследницата на президента Румен Радев – Дарина Радева за пореден път остави всички без думи с начина, по който се показа.

Тя буквално не се спира и почти всеки ден бълва горещи снимки, на които е с оскъдно облекло. Разбира се публикациите й взривяват социалните мрежи. Най-доволни от горещите снимки остават представителите на силния пол.

Факт е, че щерката на Румен Радев има перфектно тяло и това се вижда много ясно от снимките, с които тя радва почитателите си. 
На последния фотос, който бе качен малко преди полунощ Дарина Радева е по бял бански на плажа, а формите й наистина са перфектни.

Буйните й къдрици са скрили лицето й за разлика от татуировката между гърдите й, която щерката на Румен Радев неведнъж демонстрира пред аудиторията.
Това не е единствената й татуировка. Дарина има и още една, която е разположена на вътрешната страна на ръката й. Тя обаче не се забелязва на последната гореща снимка, с която взриви мрежата.

Така и не става ясно обаче къде точно Дарина Радева е решила да събира така необходимия на всички ни витамин Д. Не става ясно дали е под парещите слънчеви лъчи на родното Черноморие, в южната ни съседка Гърция или пък някъде другаде.
Източник: blitz.bg
 

Щерката на Румен Радев взриви мрежата с полугола снимка (ФОТО)