19-годишната мацка позира за фотографа Аксел Джоузеф в образа на бляскава поп звезда. Такава била поне идеята на фотосесията, но хейтърите в социалната мрежа коментират, че с тази изрусена коса Дева прилича по-скоро на магистрална труженичка.

На снимката момичето се появи като блондинка с дълга коса, облечена в рокля с цепки и палто с кожени добавки, а също така пробва винилов топ и микропола.

Бащата на Дева – Венсан Касел, който тази година залюби поредната тъмнокожа красавица на годините на дъщеря си, не сдържа емоциите си и остави възторжен коментар под снимките на своята наследница: „Мама миа!“ – саписа актьорът, добавяйки емотикони на пламъци и сърца.

Красивата й майка Моника Белучи засега не е дала публично израз на емоциите си.

Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел се изруси като магистрална труженичка

Дева Касел продължава да завладява модната индустрия, без да има нито таланта, нито визията на звездните си мама и татко. Тя си сътрудничи с много известни марки и краси кориците на топ списанията.

„Знаех, че искам да работя в модната индустрия в някакъв момент от живота си, но определено не мислех, че ще ми допадне толкова много, пък и да мога да изкарвам парите си с това“ – хвали се момичето.

Отзивите за последната й руса фотосесия обаче хич не са ласкави. Според мнозина Дева повече прилича на момиче на повикване, отколкото на модел.

Източник: „Уикенд“