Едва ли бившият премиер Иван Костов е предполагал някога, че именно щерка му ще е тази, която ще му разкаже играта.

Както е известно, по-малката от двете му дъщери е в чужбина. Тя не сметна за нужно да уважи с присъствието си премиерата на мемоарната му книга „Политиката отвътре“. 

Мина не само, че не дошла от Финландия, за да уважи баща си, а и по никакъв начин не отрази и не подкрепи новото му начинание поне в социалните мрежи.
През последните пет години тя се вживява в ролята на бизнес дама в скандинавската страна и се прибира все по-рядко в родината си.

Именно там тя срещна любовта за втори път, но за нейно огромно съжаление идилията й трая изключително кратко време. Мина сключи втория си брак през 2017 и се разведе едва две години по-късно.

По-голямата щерка на Иван Костов – Яна и съпругата му Елена бяха на първа линия в публиката при премиерата на книгата му. Те не отлепиха очи от него дори и за миг. Очевидно обаче Мина не е сметнала събитието за значимо, за да се върне от чужбина заради него.

Щерката на командира ръководи империя от фирми, така че едва ли липсата на финансова възможност е причината да не е до баща си в такъв важен до него момент.
Източник: retro.bg

Щерката на Иван Костов му разказа играта