Снимките на баща и дъщеря умилиха мрежата

Леа на Ирина Шейк и Брадли Купър бе забелязана в компанията на баща си. Актьорът и 3-годишната госпожица бяха снимани от папараците на път за дома му след разходка през зимата в Ню Йорк. Леа прекарва по-голямата част от времето си с майка си, но има дни, в които остава да пренощува в апартамента на татко си. Холивудската звезда вървеше по улицата, без да обръща внимание на хората с камери. Бе с небрежен външен вид в неутрални цветове: яке, риза, широки панталони и обувки според  сезона. Лицето на Купър беше скрито под очила и маска. Ако не беше с Леа, би било почти невъзможно да разпознаем холивудската знеменитост. На гърба му имаше голяма раница, в която бяха вещите на дъщеря му. [caption id="attachment_655797" align="aligncenter" width="408"]Щерката на Ирина Шейк – копие на Брадли (Леа изуми с прилика с баща си-  Снимки) Леа одра кожата на известния си татко
Снимка: Инстаграм[/caption] Момичнцето държеше ръката на татко и си тананикаше нещо. То бе облечено в  пухено розово яке, клин и ярко розови ботуши. Русата коса на Леа изглеждаше много плътна и обемна. Мнозина отбелязаха, че дъщерята на Брадли е пораснала забележимо и още повече прилича на него.

„Очарователна малка принцеса!“, „Мини-копие на Брадли!“, „Винаги е толкова щастлива, когато Брадли е наоколо“, „Невероятно как са били разпределени гените. Детето досущ е като татко! Въпреки че ми се струваше, че Лея ще бъде малко по-тъмна, като Ирина, "" Колкото по-расте, толкова повече изглежда като Брадли ", феновете на актьора бяха изумени в мрежата, предават от cosmo.ru.

Ирина и Брадли поддържат топли отношения след раздялата. Родителите на Леа бяха забелязани заедно с нея предния ден. През март порсналата принцеса ще стане на 4 години.