Двете дори си разменяха нежни ласки, като през цялото време се държаха за ръце. Гаджето на Лили-Роуз е от същия пол – известна е като рапърката 070 Снейк. 24-годишната актриса призна връзката с певицаса с истинско име Даниел Балбуена пред пролетта, а сега дори я нарича любовта на живота ми.

Двете мацки интимничеха по време на разходката си, държаха се за дупетата и се пощипваха като ученички, а на няколко пъти си размениха и страстни целувки. Лили Роуз и 070 Снейк очарователно не пуснаха ръцете си през цялото време.

До тази година наследницата на Джони Деп и певицата Ванеса Паради не беше обявявала предпочитанията си към лиз-близ връзките, макар да е давала някои доста двусмислени намеци. Например преди време в шоуто на Дрю Баримор, когато се определи като двуостър меч в сексуално отношение.

Друг път е споделяла, че с всяка година става все по-извратена, каквото и да значи това. Преди да започне да „ближе котенца“, 24-годишната сега Лили-Роуз Мелъди Деп имаше връзки с младите и нашумели актьори Тимъти Шаламе и Остин Бътлър.

За разлика от кака си, по-малкият брат на Лили – Джак Деп, се стреми да се държи далеч от медиите и социалните мрежи.

Източник: „Уикенд“