Безпардонна, нахална и млада – досущ като Рут Колева щерката на Джони Деп – Лили-Роуз, бе заснета в клечаща поза в специална фотосесия за сп. „Ел“ („Еlle“). Изданието май няма твърде голямо въображение, защото само преди месец българката Рут Колева бе заснета в същата поза. Докато в България обаче снимките на певицата предизвикаха скандал, защото бяха реализирани на паметника в Перущица, фотосите на Лили-Роуз май не впечатляват никого.

Наследницата на Джони Деп и певицата Ванеса Паради разясни защо не е коментирала развода на баща си и и бившата му съпруга Амбър Хърд, както и ожесточената им съдебна битка. Лили-Роуз заявява, че това са лични неща. Младата актриса изтъкна, че би искала да я коментират единствено според заслугите й в професионален план. Да се чуди човек какви пък постижения има 23-годишната дама, макар че се снима от малка покрай известните си родители.

Още повече, че дръзката й фотосесия за списанието цели единствено да привлече внимание върху себе си. Ако беше достатъчно известна като актриса, едва ли би се чекнала в неприлични пози, изпълнявайки капризите на някакво светско списание.

Щерката на Джони Деп клечи като Рут Колева – безпардонна, нахална и млада!

В интервюто Лили-Роуз споменава своята известна майка, но не обелва и дума за баща си Джони Деп. Младата актриса споделя, че умението на Ванеса Паради да бъде грижовна майка и творец с кариера буди само възхищение.

Източник: „Уикенд“