Средната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур обича да експериментира с външния си вид. Скаут е известна с това, че се облича с нескромни тоалети. И този път 31-годишната изпълнителка не устоя на изкушението. Уилис се наконти с късо гащеризонче в цвят слонова кост, с тънки презрамки. Като съчета дрехата с черни кожени ботуши. Звездната щерка метна на себе си и светло синя плетена блуза.

Щерката на Брус Уилис  и Деми Мур лъсна по  пищни задни части (Скаут Уилис провокира с оскъдно облекло – Снимки)

Скаут събра косата си на конска опашка и се накипри със златни обеци и гривна, а на врата си сложи огърлица от мъниста. А лицето си скри с тъмни очила.

Щерката на Брус Уилис  и Деми Мур лъсна по  пищни задни части (Скаут Уилис провокира с оскъдно облекло – Снимки) - Снимка 2

Папараците сгащиха госпожицата на път за ресторант в Лоз Фелис. Само, че щерката на актьорите се почувства неудобно заради оскъдното си облекло. В един момент тя изглеждаше като жена, която е забравила да си обуе късите панталони.

Щерката на Брус Уилис  и Деми Мур лъсна по  пищни задни части (Скаут Уилис провокира с оскъдно облекло – Снимки) - Снимка 3

Феновете на семейство  Уилис бурно обсъдиха лудориите на Скаут: „Станни неща се смятат за модерни в днешно време. Неподходящ тоалет за улицата, прилича на Джулия Фокс”, коментират блогъри вулгарния й тоалет.

Щерката на Брус Уилис  и Деми Мур лъсна по  пищни задни части (Скаут Уилис провокира с оскъдно облекло – Снимки) - Снимка 4

Скаут не последва стъпките на родителите си, а се фокусира върху музикалната си кариера. Скоро тя участва  на Fashion Trust US Awards.А майка й дойде да подкрепи момичето си.