Тийнейджърката за първи път се обяви новото си име  на публиката миналия уикенд по време на панихидата за дядо си Уилям, тоест бащата на Дженифър Гарнър.

„Здрасти, казвам се Фин Афлек“, каза 15-годишната дъщеря на известната двойка, застанала пред амвона на методистката църква в Чарлстън, след което изчете няколко стиха от Библията.

Серафина, тоест Фин, както гласи новото й мъжко име, носеше черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка, а косата й беше много късо подстригана - изглеждаше като истинско момче.

Между другото, тя е средното дете на Бен Афлек и бившата му, двойката има дъщеря Виолет Ан (18) и син Самуел (12) по време на брака си.

Да припомним, че през февруари тази година момичето изненада цялата общественост, като се появи на практика остригана и с много къса розова коса. В същото време смени и имиджа си, започна да се облича много мъжки, а сега, само за два месеца, тръгна в още по-драстична посока.

По-малката дъщеря на Афлек се обяви за небинарен човек през 2023 г., когато започна да набляга на момчешкия стил на обличане и да подстригва косата си късо. Промяната на името й на Фин запечата трансформацията.

Американските медии съобщават, че Ема Лопес, дъщерята на Дженифър Лопес, е оказала най-голямо влияние върху определянето на пола на Серафина, като й е помогнала да приеме факта, че е „различна“.

„Ема и Фин са на една и съща възраст и са близки приятели и бяха възхитени от брака на родителите си, главно защото си пасваха идеално и се предполагаше, че са променили живота си един на друг.“ Източници, близки до семейство Лопес-Афлек, посочиха, че тийнейджърките са се "намерили", защото и двете се декларират по един и същ начин, тоест като небинарни личности, което означава, че не се идентифицират с нито едно от конвенционалните полове. Момичетата прекарват много време заедно, като на няколко пъти бяха забелязани да се държат за ръце.

Източник: tocka.com.mk