По-голямата наследница на разпадналата се вече звездна двойка Брад Пит и Анджелина Джоли отново джендъряса напълно! Шайло си обръсна главата и се върна към желанието за смяна на пола, което беше позабравила в последно време.

Девойката, която вече чукна 16 години, беше щракната от папараци на излизане от магазин, облечена с къси шорти и черен суичър с качулка. Вниманието на всички обаче беше привлечено от новата прическа на Шайло. Тя отново движи с обръсната глава като в миналото, когато настояваше да си присади и мъжки полов орган.

Според жълтите щатски издания е видно, че Шайло отново мисли за промяна на пола. Още от детството си симпатичното хлапе носи предимно дрехи на момчета, подстригва косата си късо и настоява да й викат Джон. Освен това на 12-годишна възраст момичето започна да приема мъжки хормони с разрешението на звездната си майка, разбира се, която вместо да й извърти един шамар и да й каже колко красива жена ще стане, й позволява такива джендърски изцепки.

Щерката на Анджелина Джоли и Брад Пит пак джендъряса!

По-късно обаче Шайло промени позицията си и реши да остане такава, каквато Бог я е създал. Пусна си дълга коса, започна да носи рокли като нормално момиче и дори да си прави лек грим. А трябва да признаем, че изглеждаше като една очертаваща се красавица. И няма как да не е с тези гени на красивите си родители...

Източник: в. „Уикенд“