Помните ли чаровната психоложка Ани Владимирова, която гледахме с интерес всеки път в предаването "Истински истории"?! Е, за жалост то не се излъчва отдавна, а Ани от много време не се е появявала на екран. Дали затова, или наистина времето си казва думата, но потребители останаха шокирани и не можаха да я познаят днес.

Ани Владимирова цъфна в мрежата на снимка, заедно със съпругата на Део - Мариана Славчева, която е заснела интервю с Владимирова. В това интервю всъщност Мариана разказва пред Ани за проблемите си и трудностите, с които се е справила именно, благодарение на нейната помощ.

"Преди десет години започнах да изпадам в дупки и Ани е тази, която ми помогна", призна Мариана. Всички погледи обаче останаха вторачени в психоложката, която наистина изглежда не просто по-възрастна, а някак състарена и повехнала.

Близки до нея разкриха, че Ани е преживяла поредната раздяла. Знаем, че навремето тя имаше младо гадже на име Милен, който обаче я остави заради друга. А днес се оказва, че 57-годишната Ани е разделена и с почти 70-годишния бизнесмен, с когото имаше връзка от поне пет лета.

"Всичко това няма как да не й се отрази и на нея", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com