Гери Дончева се държи неадекватно спрямо мъжа до нея!

Като тотално неадекватно определиха поведението на Гери Дончева в мрежата. Екс моделката, която наскоро роди първата си рожба, показа пристъпи на тежка параноя спрямо бащата на бебето си. Въпреки че го е дарила с рожба, въпреки че му е надянала брачния хомот, както самата тя признава, Дончева трепери от ужас, че някоя ще й го открадне.

Ще й го откраднат: Родилката Гери Дончева крие лицето на мъжа си повече от това на бебето! (виж още)

Затова и упорито крие името, лицето и всичко, свързано със самоличността му. На погачата на малката Мария-Магдалена, която навърши 40 дни, Гери пусна няколко снимки в нета. На фотосите, разбира се, личицето на бебока е закрито с емотикон и това е съвсем разбираемо, предвид масовите поверия и суеверия за зли очи и прочие.

Неразбираемо е обаче да пльоснеш емотикон и върху физиономията на благоверния си, който отдавна е надхвърлил възрастта на пеленаче. С надписа "Обичам те много" (на испански) е закрила лицето на мъжа си Дончева и вече спи спокойно, че бизнесменът (за какъвто го спрягат) е само неин. Дали?!

"Тази и такива като нея дали наистина са толкова тъпи, или само се преструват?! Нали са наясно, че реши ли той да й изневери, или друга да й го отмъкне, ако ще и в чул да го завие, ако ще й бурка да му тури на главата, пак ще се случи?! Постъпката й показва само едно нещо - колко е неуверена в себе си и колко е комплексирана всъщност", коментират в нета.