"Как моят Лоренцо ще прави това, какъв наркотик?! Натопен е!", ошашави се днес чаровната Софи Маринова и видимо излъга. Но й е простено - опитва се да "спаси" единственото си дете, поне доколкото зависи от нея и поне от лапите на медиите. Но едва ли ще й се получи с тези неща задълго...

Защото излязоха неопровержими доказателства за това как 21-годишният й синковец е поел твърдо по лошия път и то далеч не от днес. Варненска клиника е лекувала Лоренцо и това може да се провери, хвърлиха адска бомба запознати. Синът на Софчето е бил приет там за зависимост от дрогата, но издържал за няма и седмица. А после офейкал.

Лоренцо се криел и от Софи Маринова, която вярвала, че плаща пари на клиниката за лечението му. Впоследствие, когато той се появил, Софито решила да го взима със себе си по участия и да му плаща по 300 лева само затова, че я придружава. Така поне щяла да го наглежда и да се опитва да го отърве от лоши приятели.

За жалост не й се получи, а синът й е все така с хулигански и откровено престъпни наклонности, както пролича и днес, когато го арестуваха с дрога. И още нещо - сватбата му с годеницата не е отменена, тя просто няма да се състои. Защото момичето го заряза, отвратено и огорчено от човека, който се оказа, че изобщо не е познавала.

Източник: Блиц, Crimesbg.com