Притесненията за психическото здраве на поп звез0дата Бритни Спиърс отново се засилиха до краен предел, след като миналата седмица тя беше заснета как двама медици я отвеждат от шумно парти в ужасяващ вид на пропаднала клошарка. Самата певица избра момента да сподели подробности от тъмното минало на семейството си, където лудостта явно се предава генетично. И двете баби на 42-годишната изпълнителка за завършили живота си в психиатрията.

Бритни Спиърс пусна извадка от книгата си „Жената в мен“, в която е включен разказът как нейният дядо Джун изпраща и двете си жени в психиатрична болница. По ирония на съдбата бабата на Бритни, Джийн е приемала същите лекарства, с които Бритни днес се опитва да се задържи в реалния свят.

„Явно и аз ще свърша в лудница като бабите си. Чудя се как за повече от 60 години науката се е развила толкова малко, че да лекуват хората с депресивни епизоди така, както по тяхно време. Това бъдеще обаче не ме плаши, ще се опитвам да се забавлявам и да бъда себе си, докато мога“ – твърди поп принцесата.

Бритни Спиърс не споменава още един епизод, който силно притеснява феновете й. Въпросната баба Джийн не умира от естествена смърт, а се самоубива, така че сравнението може да има скрито послание, че певицата също обмисля да посегне на живота си.

Източник: „Уикенд“