То се видя, че от Луна президент няма да стане, пък и в парламентарните избори не успя да се набута и да пробие, та какво й остава?! Май само да пее и да се снима в горещи пози... Предвид факта, че и в музиката нещо го закъса, Лунчето се хвана за последната възможност.

Ще си сипем: Луна се пусна неузнаваема и... Г@ЛА! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Преди минути, след дълго отсъствие от публичното пространство, тя цъфна в целия си блясък. Няма лъжа - Луна успя да разбуни духовете, все едно е активирала бомба, с две неща.

Ще си сипем: Луна се пусна неузнаваема и... Г@ЛА! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Първото е, че на фотосите си тя е брутално неузнаваема. Най-ярката промяна е, че е станала брюнетка, а другото е цял тон пластични интервенции и още толкова фотошоп и майсторски филтърчета. Е, картинката е пред вас и може да й се насладите, а доколко това е реалната Луна (имаме предвид на живо), това е отделен куесчън...

Ще си сипем: Луна се пусна неузнаваема и... Г@ЛА! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

Второто шокиращо нещо е, че Луна се е пуснала г@ла. Всъщност г@ла е силно казано, но за нейните години да се хвърли пред цяла България по разголено боди и мрежест чорапогащник (който отдавна е демоде), си е повече от скандално. Но... Луна, дами и господа! Насладете й се!