Том Ханкс разкри дали той и съпругата му ще се ваксинират срещу коронавирус

Том Ханкс и разкри дали той и съпругата му Рита Уилсън ще се ваксинират. Актьорското семейство ще изчака с поставянето на ваксина срещу Ковид-19, тъй като смята, че има хора с по-належаща нужда от нея, пише сайтът на списание "People". Ханкс и Уилсън бяха първите знаменитости, които оповестиха публично през март, че са се заразили с новия коронавирус по време на пребиваването си в Австралия, припомня изданието.

Ваксинация

Девет месеца по-късно актьорът и носител на "Оскар", като гост в шоуто "Today", е обсъдил с водещата Савана Гътри плана на двойката да се ваксинира. "Ще си поставим ваксина едва след като я получат хората, които наистина имат нужда от нея", споделя 64-годишният Том Ханкс.

Мерки за безопасност

Припомняйки собствената си битка с коронавируса, актьорът казва: "Бяха трудни десет дни". Звездата от "Шифърът на Леонардо" допълва, че с 64-годишната му съпругата му продължават да спазват мерките за безопасност, както и да носят маски, пише БТА.

Носене на маска

"Носенето на маски е важно не само за да не се зарази човек, но и да не предаде вируса на някого, в случай че е сред безсимптомните му преносители", казва Том Ханкс. [caption id="attachment_652982" align="aligncenter" width="300"]Том Ханкс и Рита Уилсън ще се ваксинират срещу Ковид-19 едва когато всички нуждаещи се хора се ваксинират сн. Инстаграм Том Ханкс и Рита Уилсън ще се ваксинират срещу Ковид-19 едва когато всички нуждаещи се хора се ваксинират сн. Инстаграм[/caption] Запитан дали би се ваксинирал публично по примера на избрания за президент на САЩ Джо Байдън и националният експерт по инфекциозни заболявания д-р Антъни Фаучи, Ханкс отговаря без колебание: "Да, със сигурност", предават от life.dir.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)