Благой Георгиев и Ивана Главчева дълго време криеха, че са двойка, но истината се знаеше от всички. Е, вече и те самите се убедиха, че не си струва да лъжат за нещо, което е очевидно и си признаха. Дори започнаха да се снимат и тагват заедно от местата, на които ходят.

И не само това... Джизъса дотолкова се успокоил, че Ивана е официалното му гадже и нещата са наистина сериозни, че започнал открито да се хвали и споделя пред приятели за чувствата и емоциите, които тя предизвиква в него. И, типично по мъжки, си признал как са го направили в... тоалетната на стадиона в Мюнхен.

Джизъса и Ивана бяха на мача Байерн и Манчестър Юнайтед вчера, където гледаха жестоката среща на живо. В един момент обаче не издържали на страстите, които са нормални за прясна двойка и се награбили публично. Разбира се, публични могат да бъдат само целувките, затова като се нагорещили още повече, отскочили за бързо до тоалетните.

Но да не решите, че става дума за тоалетни като нашенските - нищо подобно. Във въпросното място на мюнхенския стадион дори можеш да ядеш - толкова чисто и излъскано е всичко.

Потребители обаче не бързат да го поздравяват за връзката му, за да не се окаже поредната... отлично си го познаваме Блажко.

Източник: Лупа.бг