Неслихан Атагюл и Кадир Доулу твърдят, че обичат да почиват като „диваци“

Със сигурност ще се изненадате като научите как отдъхват известните турски звезди.

Местните медии посветиха репортаж на това как звездните двойки от екрана прекарват свободното си време. За целта са използвали откъси на звездите от техни интервюта, дадени преди време.

Ще се изненадате как отдъхват турските звезди

Така например актьорът Бурак Йозчивит, познат на българските зрители от сериалите „Малки тайни“, „Великолепният век“, „Чучулигата“ и „Черна любов“, разкрива пред CNN, че със съпругата му – актрисата Фахрие Евджен обожават да ходят на кино. Освен това двамата често пъти гледат филми, сгушени в уюта на домашната обстановка, в съчетание с прегръдката на любимия човек.

Освен това Бурак разкрива, че двамата с половинката му са запалени туристи. Понякога по време на разходките провеждат задушевни разговори, а друг път просто си мълчат. Той обаче твърди, че двамата се разбират дори и без думи.

Актрисата Неслихан Атагюл, позната на родните зрители от сериала „Черна любов“ споделя, че със съпругът й – актьорът Кадир Доулу, когото българските зрители са гледали във „Великолепният век: Кьосем“, много обичат да изкарват време сред природата. Твърдят, че си почиват като типични „диваци“. Не обичат да отсядат в лъскави хотели. Вместо това пътуват с каравана, наслаждавайки се отблизо на красивите места, на които отсядат.

Актьорите Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които мнозина все още помнят от участието им в хитовия сериал „1001 нощ“ твърдят, че са домошари.

Неведнъж Бергюзар е споделяла, че обожава да се размотава цял ден по пижама из къщи. Освен това предпочита да приема гости, отколкото да ходи на някого на гости.

Двамата със съпруга й Халит често пъти си организират романтични вечери. Така имат възможността не само да се насладят на компанията на партньора си, а и на децата им.

Източник: trud.bg