Няма никакво съмнение, че ще се хванете за главата, научавайки за какво пилее парите лидерът на „Български възход“ Стефан Янев.

 

Оказва се, че след като отношенията с дългогодишната му съпруга бяха сериозно разклатени, Янев се е заел да я води по романтични почивки.

 

Само няколко дни, след като положи клетва като народен представител, той заведе Пенка в Родопите. По принцип семейството на бившия премиер отдъхва в Банско, където притежават апартамент в елитен комплекс от около година. Този път обаче решили да променят дестинацията.

 

Никое от децата на 62-годишния Янев и съпругата му, не ги придружавало на почивката. Не забрали със себе си дори и внуци или домашни любимци.

В последните месеци съпругата на лидера на „Български възход“ страдала от неговата постоянна липса, тъй като бил ангажиран с предизборната кампания.

 

Освен това преди няколко месеца името на Янев бе забъркано в любовна афера с младата му заместница Ралица Стоянова, с която бяха неразделни.

Вероятно си спомняте, че в началото на политическия му проект, тя бе неотлъчно до Янев. Напусна обаче точно в деня на учредяването на партията.

 

Мнозина смятат, че внезапното й и изненадващо оттегляне на Симеонова е било провокирано от съпругата на Янев – Пенка.

Източник: retro.bg

Ще се хванете за главата като научите за какво пилее парите Стефан Янев

Ще се хванете за главата като научите за какво пилее парите Стефан Янев - Снимка 2

Ще се хванете за главата като научите за какво пилее парите Стефан Янев - Снимка 3