Ивайло Захариев и втората му жена Станислава Славчева са в дълбока криза на отношенията, това разкриха близки до семейството им хора. Дали актьорът ще съжалява за развода с първата си съпруга Миряна, от която има две деца и дали ще успее да преодолее различията си със Стаси, не е ясно.

Ясно е обаче, че причината за все по-големите им разправии е сериозна. Става дума за тяхно общо дете, което Ивайло настоявал отдавна да си направят. Станислава обаче не искала и да чуе, защото тя също има дете от предишната си връзка и не искала целият й живот да се преобръща на 180 градуса.

Ще съжалява ли за развода си: Станислава разказа играта на Ивайло Захариев! (пропастта е огромна)

"Това е ежедневието ти, това е работата, съня, фигурата, всичко. И сега имаме три деца, за които да треперим и да се грижим, само бебе ни липсва. То е много лесно мъжът да направи бебе, но после жената го носи деветте месеца, тя минава през всички гадости и накрая тя седи повече будна по нощите, да си го признаем", обяснявала на висок тон Станислава всеки път, щом Иво я зачекне по темата.

Както знаем обаче, Захариев е силно набожен и вярва, че щом двама души са се обрекли един на друг като брачни партньори, то обезателно трябва да създадат и този плод на любовта, който е предопределен в живота.

"Млади сме и имаме енергия, нека да не бъдем егоисти", настоявал Ивайло, но Станислава не искала и да чуе. Дали това ще се отрази на връзката им?!