Башар Рахал я гледаше като царица цели седем години, но тя реши, че заслужава нещо повече. Е, получи си го. Райна Караянева, която роди второто си дете буквално месеци след раздялата си с Рахал (на когото явно е сложила тлъсти рога), тепърва ще има да съжалява за Башо.

Знаем, че тя се загаджи и роди от ортопеда Стефан Церовски, син на бивша кметица и известен с множеството си забежки с жени. Церовски използва, че има парички и с тях примамва поредните кукувици, като една от тях май ще се окаже и самата Райна.

Близки до нея коментират, че проблемите и отчуждението й със Стефан вече са започнали, а ето, че излезе и доказателство за това. През уикенда, когато трябва да са заедно като щастливо семейство, Райна бе заснета да се разхожда сама с бебето в количка из София.

Тя дори седна на кафе, отново напълно сама и запали електронна цигара. Щом е пропушила, явно нервите й трябва да са доста опънати, защото сме наясно, че макар и електронни, тези цигари също не са безвредни, а за бебета да не говорим...

За разлика от нея, Башар Рахал е влюбен и много щастлив в новата си връзка с младата актриса Любомира Башева.

Източник: Crimesbg.com