Докато някои звезди се опитват да създадат новогодишно настроение с помощта на богато украсена елха или празнични тоалети, други зареждат милиони фенове с магия с една случайна поява на разходка. Говорим за Голди Хоун и Кърт Ръсел, най-сладката и искрена двойка в Холивуд.

Тази година Кърт и Голди отпразнуваха 40-ата годишнина от връзката си. И въпреки факта, че никога не са регистрирали съюза си, чувствата им не избледняват дори след няколко десетилетия съвместен живот.

Ще повярвате ли във вечната любов: Голди Хоун и Кърт Ръсел се целуват на улицата като тийнейджъри – Снимки)

Двойката рядко се вижда на червения килим. Но от време на време папараците успяват да ги уловят на почивка. Така се случи и този път: според вече установената традиция Кърт и Голди отидоха на ски в Аспен преди Коледа. Те бяха заснети да се разхождат по улиците на курортния град. Можете ли да повярвате, че Голди отпразнува 78-ия си рожден ден преди месец, а Кърт скоро ще навърши 73? Те не си пуснаха  ръце, усмихва се, целуваха пред очите на случайните минувачи.

Ще повярвате ли във вечната любов: Голди Хоун и Кърт Ръсел се целуват на улицата като тийнейджъри – Снимки) - Снимка 2

Как са успели да пренесат ярки и силни чувства през десетилетията? „Връзките остават трайни само ако  не се загубите един в друг. Тайната е в това , да сме два различни стълба, които крепят покрива на къщата , но трябва да останем различни. Не трябва да се съгласявате с всичко, но и трябва да умеем да се справяме с  несъгласието“, каза Хоун в интервю. А звездата призна: „Обичам да се събуждам всеки ден и да го виждам до себе си. Дава ми енергия за живот!"

Източни: wday.ru