Близо три години минаха от раздялата на Андреа и единственият досега мъж за нея - Кубрат Пулев. След като преживя болката по различни начини - от депресия, през агресия, до примирение... певицата реши да се захване с нещо друго, за да ангажира мислите си и да се отърси от спомените.

Знаем, че тя се записа да учи за актриса и към момента това й се е превърнало в поредната идея фикс. За актьорските й заложби можем да поспорим, но не е това въпросът днес, а фактът, че Теодора Андреева се натиска и бута по всички възможни начини до наши популярни и обичани кино и театрални творци.

Ще повярвате ли на очите си: Вижте с кой известен мъж заснеха Андреа! (певицата му се натиска - СНИМКИ)

Снимките, които втрещиха всички, са от тържество преди дни, за ЧРД на Кирил Кирилов (продуцент). На купона, ако не виждаме с очите си, нямаше и да повярваме, е Виктор Калев, у когото Андреа се скъса са се "търка". Певачката се възползва от появата на Калев и почти не се отдели от него цяла вечер като танцуваше и се размазваше под носа му.

Ще повярвате ли на очите си: Вижте с кой известен мъж заснеха Андреа! (певицата му се натиска - СНИМКИ) - Снимка 2

Е, то е ясно, че с Виктор няма да й се получи нищо в личен план, но пък в професионален... знае ли се. Самата поява на Калев сред чалга звезди като Фики, който пя на партито, е потресаваща, а фактът, че на няколко пъти друсна и гьобеци, беше капакът на всичко.