Помните танцьорката Мирела от "Игри на волята", която бе сред най-желаните и харесвани участнички във формата. Надали има човек, който би предположил, пък дори и на шега, че именно Мирелчето ще стои на сухо, при това от много време.

Да, но е самата истина, с която тя втрещи всички. Мирела откровено сподели, че не го е правила от наистина дълъг период, но това е нейно желание и така й харесва. Чувствала се свободна, добре със себе си и отдавала значение на съвсем различни и стойностни неща.

"Нарочно ги избягвам мъжете, защото много от тях са неискрени, мислят само за едно, а и повечето са поблазнени от екранния ми образ, а не от реалната ми същност. Знам, че някой ден ще позная своя човек, щом го срещна и смятам да го изчакам. Това не ми пречи, напротив", ошашави с думите си Мирела, още повече, че сме наясно какви са повечето бръмчалки на нейната възраст.

Танцьорката разказа също, че е била за първи път с мъж на 16 години, но гаджета са били повече от година. "Яко го изтормозих тогава като го накарах  да чака толкова време, но просто не бях готова. А за тези неща не бива да си припрян, още повече да ги правиш насила или защото така трябвало. Всеки сам е редно да прецени кога, с кого и дали", разказва Мирела от "Игри на волята".