Гергана от "Ергенът" лъсна до чистак нов джип Мерцедес!

Гергана Стаменова, която познаваме от "Ергенът", се ог@зи до чистак нов бял джип с марката Мерцедес. Както добре се вижда, Герито позира твърде внимателно до возилото, сякаш се стреми да не го изцапа или издраска, още по-малко пък да се надуе алармата. На снимките тя е все вън от автомобила, но защо ли не пожела да се щракне и отвътре...

Ще паднете: Истината за бръмчалките и скъпите джипове! (така ли прави и Гери от "Ергенът)

Въпросите намериха светкавичен отговор и то най-ненадейно, макар и не конкретно насочен към Гергана. Скандалният Джийсън Брад Люис преди седмици се беше изцепил в нета на висок глас, че го е жал. Ама много го е жал за наша известна инфлуенсърка и негова приятелка, която, милата, ходила да се снима до коли на непознати хора в паркинга на мола. А после да ги представя като свои или поне като автомобили на гаджетата си.

Думите му бяха потвърдени и от няколко други места, като обичайна практика на силиконовите кифли, с които столицата се напълни, та преля. Сещаме се, че едва ли има по една тузарска кола за всяка... Такава ли е ситуацията и с Гергана от "Ергенът", или джипът е действително на някое нейно гадже, не е ясно.

Потребителите обаче са склонни да вярват на първата версия или просто на факта, че Стаменова позира за някаква фотосесия. "Тя да си го е купила сама е възможно толкова, колкото ей сега всички дружно да се изнесем на Марс", коментират с кикот в мрежата.