За разлика от предишните ергени - Виктор Стоянов и Евгени Генчев, които нацелуваха участничките на конвейер, без окото им да мигне, настоящият Алек Младенов нещо се дърпа. Той ясно показва, че не му е по вкуса да се млящи и да разменя лиги с жени, които явно не му допадат.

Това не се понрави на доста от момите, които видимо драпат да се докопат поне до устните му, но уви - Алек играе сериозно. Сигурни сме обаче, че ако узнаят това, което разказа за него бивша негова приятелка, същите тези моми сами ще го награбят...

Оказа се, че синеокият хубавец може да изглежда сериозен и с ангелски вид, но бил същински ураган в леглото. Да, да му се ненадява човек, или поне така разказва тази, която вече е имала доста опит с него в това.

"Той е уникален, изключително страстен и изобретателен, но не е лесен. За да му се харесаш, не трябва да имаш само чифт ц*ци или муцунка, трябва нещо много повече и предимно да е в главата. Романтичен е доста, чувствителен и емоционален е, но трябва да те опознае и да ти се довери, за да си покаже чувствата. Иначе е адска смесица между романтика и страст, понякога е като цунами", описва го мацката.

Е, за момента май само Магдалена Томова е имала удоволствието да види тази страст в очите му.

Източник: Crimesbg.com