Кипърката Християна Лоизу сподели в ефир, че ще ражда в родината си. Тя с нетърпение чака да свърши "Като две капки вода", за да се прибере в Кипър и да се подготви за голямото събитие. Дали обаче ще го посрещне без мъжа до себе си, остава въпрос с отворен край...

Близки до нея разкриха, че приятелят й е бесен от факта, че Християна е взела решението да влезе бременна в шоуто на своя глава. Той не бил съгласен, но тя настоявала и заявила, че няма да отстъпи.

Когато Маги Халваджиян я поканил за участие тя още не била заченала, а после му се обадила и му съобщила новината. Той я оставил да реши сама и заявил, че за него не е проблем, но иска тя да се консултира с лекари. Според Лоизу, медиците й позволили, но ето че днес тя призна публично, че й е тежко и се изморява много в "Капките".

"Всички я чуха, сама го сподели. Ето защо е бесен приятелят й още от началото и не може да проумее с какъв акъл излага бебето им на риск. Още повече, че тя не го прави дори за пари, или защото са бедни, а само за едната слава, която пак ще трае три дни. Това е крайно безотговорно и двамата вече имат жестоки пререкания по темата", коментират източниците.

И не са сигурни, че Християна и мъжът й ще останат заедно след тези проблеми.

Източник: Crimesbg.com