Зехра Гюнеш – според клюкарите най-красивата волейболистка на Турция, се обясни в любов на актьора Чаатай Улусой. Волейболната националка заяви открито в свое интервю, че още в тийнейджърските си години хлътнала по актьора и до ден днешен го намирала за изключително привлекателен мъж.

Сега снажната спортистка е на 24 години, а обектът на желанието е на Христовата възраст 33. Ще се възползва ли той от намека й – се питат клюкарите от жълтата преса.

„Може би с това момиче Чаатай ще счупи любовния си карък“ – пишат таблоидите в южната ни съседка.

И припомнят, че Улусой имаше дълга връзка с колежката си Дуйгу Саръшан, но откакто скъсаха, актьорът обикаля баровете и се налива с алкохол само в мъжка компания. Плъзнаха слухове, че дори е обърнал резбата...

През пролетта той потърси утеха в прегръдките на красивата си колежка Афра Сарачоулу (Едже от сериала „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“), но тя бързо му се насити и се метна на врата на друг актьор.

Ще му излезе ли късметът на Чаатай Улусой с най-красивата турска волейболистка?

Преди Дуйгу пък изгора на Чаатай беше актрисата Серенай Саръкая, която му беше партньорка в турския сериал „Ориндж Каунти“ – припомнят изданията.

Дали дългобедрата Зехра ще привлече вниманието му, предстои да видим...

Източник: „Уикенд“