По повод 30-ата годишнина на любимия на милиони зрители сериал „Приятели“ създателите на поредицата Марта Кауфман и Девид Крейн и изпълнителният продуцент Кевин Брайт намекнаха пред „Today“, че историята на Рос, Чандлър, Джоуи, Моника, Рейчъл и Фийби може да не е приключила.

Брайт отбеляза, че феновете постоянно питат дали някога ще има повече епизоди от сериала „Приятели“. Поредицата продължава да достига до огромна аудитория от зрители, някои от които дори не са били родени, когато финалът му е излъчен през май 2004 г.

Първият епизод на ситкома е показан десет години по-рано. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шестима герои, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.

По времето, когато сериалът приключи през 2004 г., почти всичките му 6 главни герои бяха станали родители. Изключение прави покойният Матю Пери, който така и не създаде семейство заради наркоманията и алкохолизма си.

Създателите отбелязаха, че 30-ата годишнина на поредицата е донякъде горчива, като се има предвид смъртта на Матю Пери през октомври, миналата година. Въпреки това вратичката за нови епизоди леко е открехната.

Източник: „Уикенд“