Много хора не се харесват на снимки, някои се смятат за нефотогенични, а други са така променени през годините, че не искат дори да мернат за секунди предишните си (и естествени) лица - такива, с каквито природата ги е дарила.

Ще хлъцнете: Помните ли какви бяха Мария и Ивана преди 24 години! (и те не могат да се познаят - СНИМКИ)

Сигурни сме, че към последната група спадат всички чалгарки, бръмчалки, силиконки и плеймейтки, но като заговорихме за чалгата, се сетихме за две от ветеранките - Ивана и Мария. Изровихме техни снимки от времето, в което само са си мечтали да бъдат поп фолк "звезди" и ето на - вижте ги и кажете имат ли нещо общо и къде ви харесват повече.

Ще хлъцнете: Помните ли какви бяха Мария и Ивана преди 24 години! (и те не могат да се познаят - СНИМКИ) - Снимка 2

Безспорно можем да твърдим, че според нас Ивана днес изглежда по-добре от Мара Отварачката, чиито джуки са потресаващи и дори откровено отблъскващи. Мара е била далеч по-симпатична и сладка в началото, когато е имала по-месесто личице и нос, а и значително по-малки устни, но е била поне съразмерна, а и хубавичка.

Ще хлъцнете: Помните ли какви бяха Мария и Ивана преди 24 години! (и те не могат да се познаят - СНИМКИ) - Снимка 3

И тя, както и Ивана, са изтънявали носовете си и са си правили фрапантни скули и устни, но много от феновете им и до днес твърдят, че като млади са били много по-красиви. И причината за това няма нищо общо с възрастта им, а с начина, по който пластичната хирургия напоследък вади всички като по калъп.

Ще хлъцнете: Помните ли какви бяха Мария и Ивана преди 24 години! (и те не могат да се познаят - СНИМКИ) - Снимка 4

Ще хлъцнете: Помните ли какви бяха Мария и Ивана преди 24 години! (и те не могат да се познаят - СНИМКИ) - Снимка 5

Източник: Crimesbg.com