Бергюзар Корел и Джейда Дювенджи от "1001 нощ" се събраха. Двете звезди неочаквано се срещнаха на концерт, 14 години след сериала. И заснеха срещата си, като запечатаха спомена от преживяното с пост в социалната мрежа.

За феновете беше огромна изненада да видят двете знаменитости, които почти не са се появявали заедно след края на сериала. Кариерата на Бергюзар се изстреля шеметно нагоре, тя преживя и невероятен романс с колегата си Халит Ергенч.

Двамата се ожениха малко след края на сериала, като актьорът призна, че е много развълнуван от решението на актрисата да му каже "Да". Той дори сложи край на първия си брак и понесе жестоки упреци, че е оставил първата си съпруга, за да бъде с любовта на живота си. Но много скоро обществото им прости, тъй като влюбените бяха толкова щастливи.

Джейда пък прекара известно време в Америка, след което се пренасочи към други проекти. Затова и срещата на двете предизвика подобен фурор.

Интересен факт е, че Джейда вече е блондинка, а трансформацията й определено предизвика интерес. Както и новата визия на Бергюзар, която също е в отбора на русите звезди. Тя дори отряза косата си и показа новия си имидж на специална фотосесия. А снимката им предизвика истински фурор.