Гласовитата Десислава беше много щастлива това лято, но за кратко. Радостта и гордостта й бяха съвсем заслужени, защото Деси успя да отслабне ударно. Тя свали повече от 15 килограма, с които не можеше да се пребори от години.

Помним, че навремето масово я бъзикаха и дори я обиждаха за теглото, а тя се кълнеше, че не яде много, а проблемът идва от нарушена обмяна на веществата. Да, изобщо не е правилно да се подиграваш на човек заради визията му и тук напълно сме съгласни с нея.

Щастието й беше кратко: Десислава отново надебеля! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от снощи)

Само че има и реални, обективни наблюдения, които не могат да бъдат изключени. Както, когато певицата се втали и я определихме като модел, така и сега, когато си личи, че е наляла отново.

Щастието й беше кратко: Десислава отново надебеля! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от снощи) - Снимка 2

Всъщност при драстично отслабване има една заплаха и тя е именно от връщане на килцата. Защото човек не може да гладува цял живот, а ако се върне към нормалното си хранене и го увеличи, се получава дори обратен ефект.

Десислава споделяше, че при нея проблемът е бил от щитовидна жлеза, която е овладяна, но в такъв случай означава, че просто се е поотпуснала в тези празнични месеци.

За нейно успокоение ще кажем, че пак си е сладурана и това няма кой да й оспори или отнеме.