12 години след развода си с Робин Райт позалязващият холивудски ас Шон Пен бе изловен от папараци на интимна вечеря с бившата си жена Робин Райт, за която беше женен от 1996 до 2010 г. Явно на 62-годишния мъж са му омръзнали младите и амбициозни старлетки и отново търси спокойствието от присъствието на зрялата и улегнала жена.

Шон Пен на всичкото отгоре е прясно разведен, което не може да се каже за бившата му половинка Робин. Той скъса брачните окови с двойно по-младата Лейла Джордж точно преди година. В Холувид се шегуват, че двамата изкарали заедно едва 6 месеца, но в последните седмици били като кучето и котката.

Робин Райт пък в момента се развежда с баровеца Клеман Жиронде, един от шефовете на модния гигант „Сен Лоран“. Близки до ексцентричния актьор и режисьор твърдят, че романсът му с 56-годишната актриса се задълбочава с всеки ден и е възможно двамата да минат отново под венчилото.

Шон Пен се жени пак за бившата си

Засега обаче не бързат да обявят връзката си официално, тъй като трябва да подготвят реакцията на двете им деца – 31-годишната моделка Дилън и 29-годишния Хопър. Наследниците им съвсем не са невръстни, но двамата родители явно още се отнасят към тях като към раними деца.

Източник: „Уикенд“