Американските абитуриентки представляват нещо средно между Йода и Ити!

Нещо средно между Йода и Ити - това представляват много от американските абитуриентки, чиито снимки буквално плашат. И ако за българките говорим, че с всяка година вкусът им намалява все повече, а липсата на стил тотално владее фронта, то какво трябва да е определението за американските абитуриентки.

[caption id="attachment_412340" align="alignright" width="300"]абитуриентки Абитуриентки ли бяха, да ги опишеш...[/caption]

Очевидно зад океана понятието красота и стил съдържа съвсем друг смисъл. А и какво друго да кажем, когато възпълно момиче избира роклята й да прилича на сметанова торта, с изобразен върху нея лик на Едуард от "Здрач". Физиономията на иначе прекрасния Робърт Патинсън превръща абитуриентката в гротеска, не и в същество, достойно за възхищение.

Бременна абитуриентка пък е избрала рокля, която буквално навира в очите на всички наедрелия й корем. Трета е опасна за околните, тъй като от раменете й стърчат общо шест огромни шипа. А да не говорим, че много от американските абитуриентки сякаш са слепи - те изобщо не си дават сметка, че впитите рокли, които са си харесали, стоят на възпълните им тела като звънчета на свинчета, пише и Kliuki.net.

[caption id="attachment_412341" align="aligncenter" width="222"]Тази може да я объркаш с някои от родните абитуриентки Тази може да я объркаш с някои от родните абитуриентки[/caption] [caption id="attachment_412342" align="aligncenter" width="202"]Какво ще кажете за тези абитуриентки?! Какво ще кажете за тези абитуриентки?![/caption] [caption id="attachment_412343" align="aligncenter" width="177"]Или пък тези... Или пък тези...[/caption]

И ако всичко това, което виждаме, в Америка минава за красиво, то родните абитуриентки, които редовно оплюваме, са си направо феи от приказките.

[caption id="attachment_412344" align="aligncenter" width="214"]Тук вече идва тежката артилерия Тук вече идва тежката артилерия[/caption] [caption id="attachment_412346" align="aligncenter" width="243"]Е, това е черешката на тортата Е, това е черешката на тортата[/caption] [caption id="attachment_412348" align="aligncenter" width="190"]Хубавици мамини Хубавици мамини[/caption]

Думите обаче са излишни. Вижте с очите си за какво иде реч, но преди това може да глътнете един микс от мента, глог и валериан.