Бившата водеща, която се отдаде на писателския си талант - Венета Райкова, не спира да се фука в мрежите колко добре си живее, как цъфти и колко мъже са в краката й, без обаче тя да иска сериозно обвързване с нито един от тях.

Преди време блондинката призна, че е започнала да си ляга с млади и атлетични лъвчета, които й давали горещи ласки, водели я на вечери, а след това кой откъде... Тя не искала повече и решила да я кара така, без ангажименти с мъже.

Истината обаче се оказа друга и бе разкрита от близки до обкръжението на Райкова. Според източниците, тя не само няма против да се обвърже, но и го иска настойчиво. Просто все още не се е намерил "смелчакът", който да се върже, смеят се те.

"Венета хич не е лесна, а при това е и застаряваща. Както и да изглежда, каквото и да си тунингова, няма как да се мери с младите хубавици, а и най-вече няма как да си "тунингова" характера. Тя винаги си е била глезена и капризна, а това малко мъже могат и искат да го търпят", коментират запознати.

Затова и след бившия си мъж Тишо, който беше влюбен в нея първо като почитател в "звезда" от телевизията, никой друг не се ангажирал към нея с нещо повече от мимолетна авантюра.