Шокиращо разкритие става причина една от участничките в "Ергенът" да бъде изгонена и да напусне предаването, още преди да има шанса да се опознае с Евгени Генчев. Не е ясно как е била изобщо допусната да влезе във формата от продуцентите при все, че за влизане в шоуто са се борили близо 4000 момичета.

Екипът на предаването обаче избира за една от 25-те одобрени Паолина Бърдарова, която е на 35 години и работи като преводач. Тя няма нищо общо с Евгени, особено що се касае до визия. Генчев е по-скоро с детско, момчешко излъчване, докато Паолина изглежда в пъти по-възрастна от него. Причината да я отстрани още първата вечер обаче е... бременност.

Шокиращо разкритие гони участничка от предаването "Ергенът"! (подробности + СНИМКИ)

Да, оказало се, че Бърдарова е влязла в риалитито бременна във втория месец и когато това се разбира от екипа, тя е била натирена тутакси. "Радвам се на живота и работата си, обичам природата, щастлива съм. Липсва ми само любим мъж, с когото да създам семейство", говореше във визитката си Паолина, но не е ясно дали е щяла да се пробва да натресе детето на пианиста.

Шокиращо разкритие гони участничка от предаването "Ергенът"! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

Разбира се, не е ясно от кого е заченала блондинката и дали въпросният й е бил шута, след като я е осеменил, или са имали връзка, а впоследствие са се разделили.

"Каквото и да е станало, недопустимо е да не си признае, че носи дете. Така е взела мястото на друго момиче, което можеше да бъде достойно за Евгени и да е неговата съдба", коментират в нета.